Kurumsal Hediye Kartı Nedir, Avantajları Nelerdir?

Kurumsal Hediye Kartı Nedir, Avantajları Nelerdir? Kurumsal Hediye Kartı Nedir, Avantajları Nelerdir?

Ülkemizdeki hediyeleşme geleneği, kurumsal hayatta da sık sık karşımıza çıkıyor. Öyle ki pek çok kurum, çalışan mutluluğunu sağlamak adına, belirli günlerde çalışanlarına kurumsal hediye kartı veriyor. Aynı durum, sadık müşteriler yaratmak isteyen kurumlar için de geçerli. Peki, kurumsal hediye kartı nedir, avantajları ve kullanım alanları nelerdir?

Kurumsal Hediye Kartı Nedir?

Kurumsal hediye kartı, şirketlerin çalışanlarına, müşterilerine veya iş ortaklarına verdiği bir tür hediyedir. Bu hediye kartlarının içerisinde belirli bir miktarda bakiye bulunur. Çoğunlukla uzun vadeli bir son kullanma tarihi olan hediye kartları, kullanıcılara anlaşmalı üye iş yerlerinden alışveriş yapma imkânı verir. Kartın hediye edildiği kişi, kart bakiyesine denk gelecek tutarda alışveriş yapar ve ödemeyi kendi bütçesinden harcamadan, hediye kartı ile gerçekleştirir.

Kurumsal hediye kartı, çalışanlara genellikle bayram, yılbaşı, düğün, doğum gibi özel günlerde verilir. Bir diğer amacı ise terfi ve performans ödülü olarak verilmesidir. Ayrıca düzenli olarak ayni yardım sağlamak isteyen işverenler de sıkça hediye kartlarına başvurur. Bazı şirketler ise müşterilerine uzun vadeli veya dönemsel olarak hediye kartı vererek müşteri sadakatini artırır.

Hediye kartı, geleneksel olarak kart adını taşısa da fiziksel bir kart olarak verilmesi zorunlu değildir. Öyle ki TokenFlex, tamamen dijital yemek kartının yanında tamamen dijital kurumsal hediye kartı imkânı da sunuyor. Bu yöntem hem çevre duyarlılığı açısından değer taşıyor hem de çalışan ve müşterilere pratik kullanım imkânı veriyor.

TokenFlex ile Hediyeler de Dijitalde: Dijital Kurumsal Hediye Kartı Nedir?

TokenFlex ile Hediyeler de Dijitalde


Dijital kurumsal hediye kartı, TokenFlex’in avantajlarla dolu pratik hediye kartıdır. Fiziki bir karta ihtiyaç duymadan kullanılabilen TokenFlex Hediye Kartı, mobil uygulama üzerinden kolayca yönetilebiliyor. Şirketlerin dijital dönüşüm süreçlerini desteklemek ve yan haklarını etkin bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmak için çalışan TokenFlex, yemek kartının yanında hediye kartı ile de kurumsal şirketlere daha geniş bir çözüm yelpazesi sunuyor.

Çalışanlar, TokenFlex’in dijital hediye kartını akıllı telefonları üzerinden kullanabiliyorlar. Alışveriş anında uygulamayı açan kullanıcılar, temassız ödeme yöntemiyle ödeme işlemini birkaç saniyede gerçekleştirip zaman kaybetmeden alışverişlerini tamamlayabiliyorlar.

Farklı İhtiyaçlara Pratik Çözüm: TokenFlex Hediye Kartı Kullanım Alanları Nelerdir?

TokenFlex; hızlı, pratik ve kartsız dijital sistemiyle mobil telefon üzerinden yemek kartları için sunduğu yeni nesil ödeme deneyimini, hediye kartları için de sunmaya başladı. Şirketinizin ve kartı vereceğiniz çalışanlarınızın/müşterilerinizin ihtiyaçları doğrultusunda şekillenebilen hediye kartlarının kullanım alanları şöyle açıklanabilir:

TokenFlex Hediye Kartı Kullanım Alanları
Fayda Kartı Bağlılık Kartı Dayanışma Kartı Marka Avantaj Kartı
Kurumunuzda, çalışan teşvik ve desteklerde vergi avantajlarından faydalanmak için fayda kartı ile ayni yardım seçeneğini kullanabilirsiniz. Özel müşteri bağlılık programlarıyla işletmenizi güçlendirerek, operasyonel süreçlerde tek bir fatura ile müşterilere kolaylık sağlayabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinizde TokenFlex Hediye Kartı ile yardımın içeriğine uygun etkin çözümler üretebilirsiniz. Satışlarınızı güçlendirmek ve müşterilerinize özel avantajlar sunmak için, mağazalarınızdaki kampanya ve fırsatları TokenFlex Hediye Kartı ile müşterilerinize ulaştırabilirsiniz.

TokenFlex Kurumsal Hediye Kartının Avantajları ile Tanışın!

TokenFlex Hediye Kartı, hem hediye veren hem de hediyeyi kullanan tarafa önemli avantajlar sunuyor. Bu sayede şirketler de çalışanlar ve müşteriler de TokenFlex Hediye Kartı’nın ayrıcalıklarından faydalanabiliyor. Peki, bu avantajlar ve ayrıcalıklar neler?

Şirketler İçin Avantajları

  • Tek bir panel üzerinden hem TokenFlex Yemek Kartı hem de TokenFlex Hediye Kartı siparişi verebilirsiniz.
  • Fiziki kart tedarik edilmesini beklemezsiniz.
  • Kod takibi, aktivasyon gibi operasyonel yüklerden kurtulursunuz.
  • Firmanızın vergi avantajından faydalanmasını sağlayarak tasarruf elde edersiniz.
  • Kart bazlı limitleme, kolay raporlama ve tek fatura ile operasyonel kolaylığı işinize taşırsınız.
  • Çalışan motivasyon ve memnuniyeti sağlarsınız.

Kullanıcılar İçin Avantajları

  • Hem TokenFlex Yemek Kartı hem de TokenFlex Hediye Kartı harcamalarını aynı uygulama üzerinden kolayca gerçekleştirme
  • Tüm harcamaları tek bir uygulama içinde anlık olarak takip edebilme
  • QR ve NFC teknolojileri ile hızlı, güvenilir ve pratik ödeme seçenekleri
  • Fiziksel kart taşıma zahmeti ve kart kaybetme sorunu olmadan kullanım
  • Aktivasyon süresi beklemeden, bakiyeyi anında harcayabilme
  • Çeşitli kampanyalardan faydalanarak bakiyeleri daha verimli bir şekilde kullanma

Özgürce Alışveriş İmkânı: TokenFlex Hediye Kartı Nerelerde Geçiyor?

Özgürce Alışveriş İmkânı


TokenFlex, hizmete başladığı 2022 yılından bu yana büyümeyi ve yeni ürünlerle gelişmeyi sürdürüyor. Bu sayede üye iş yeri ağını genişleten TokenFlex, Hediye Kartı kullanıcılarının da hizmet almasını kolaylaştırıyor. Şimdilik Carrefour, Şok ve DeFacto markalarında geçerli olan TokenFlex Hediye Kartı ile kullanıcılar ilgili markanın diledikleri noktasında özgürce alışveriş yapabilirler.

Neden TokenFlex Hediye Kartı?

TokenFlex Hediye Kartı kullanmak, hem şirketinize hem de çalışanlarınız ve müşterilerinize farklı konularda ayrıcalıklar tanır. Bu ayrıcalıkların yanında vergi avantajı gibi mali yapınıza katkı sağlayacak bir fırsattan da faydalanmak için TokenFlex’i tercih edebilirsiniz. TokenFlex ile elde edebileceğiniz bazı avantajlar şöyle:

1. Vergi Avantajı

Çalışanlarınıza vereceğiniz yan haklar ve ayni yardımlar üzerinden vergi avantajı elde edebilirsiniz. Vergi muafiyeti düzenlemelerine uygun bir şekilde hizmet veren TokenFlex ile bu hakkınızdan kolayca yararlanabilirsiniz. Böylece hem tasarruf sağlarsınız hem de hediye kartı süreçlerini online platform üzerinden kolayca yönetirsiniz.

2. Koç Holding ve Token Finansal Teknolojiler Güvencesi

Çalışanlarınıza ve müşterilerinize hediye kartı verirken, güvenilir bir firmayla çalışmanız, şirketinizin de prestijine katkı sağlar. TokenFlex ise Koç Holding ve Token Finansal Teknolojiler güvencesiyle hizmet verir. Güvenilir olmasının yanında kesintisiz hizmet sunabilecek bir altyapıya da sahip olan TokenFlex, operasyonel süreçlerde işlerinizin aksamasına sebep olmaz.

3. Dijital, Kolay ve Çevreci Kullanım

TokenFlex’i farklı kılan en önemli konulardan biri, doğaya ve çevreye karşı gösterdiği hassasiyettir. Bu doğrultuda Türkiye’nin tamamen dijital ilk yemek kartını kullanıma sunan TokenFlex, hediye kartı konusunda da aynı hassasiyetle hareket ediyor. Plastik üretimi yapmayan ve atık üretmeyen TokenFlex, dijital hizmetleriyle karbon ayak izinin azaltılmasına destek sağlıyor.

TokenFlex’in dijital olması, kullanıcılar için de kolaylık sunuyor. Kullanıcılar, herhangi bir kart taşımak zorunda kalmadan kart bakiyelerini rahatça harcayabiliyorlar. Ödemelerini ise mobil uygulama üzerinden temassız bir şekilde yaparak zamandan tasarruf ediyorlar.

4. Avantajlı Kampanyalar

TokenFlex, çeşitli iş ortaklıkları yaparak kullanıcılara avantajlı kampanyalar sunar. Bu kampanyalar doğrultusunda çalışanlarınız, onlara sunduğunuz hediye kartı bakiyelerini verimli kullanarak daha da avantajlı olur. Üstelik bu kampanyalar sadece yemek veya hediye kartı özelinde değil, birçok farklı sektörlerde geçerli.

TokenFlex Hediye Kartı ile ne kadar tasarruf edeceğinizi TokenFlex Örnek Avantaj Tablosu üzerinden hesaplayabilir, tüm bu avantajlardan faydalanmak için hemen TokenFlex’e başvurabilirsiniz.

TokenFlex Uzman Yazarları

Yazar Avatarı

TokenFlex, Türkiye'nin ilk tamamen dijital yemek kartı olarak 2022 yılında Koç Holding iştiraki Token Finansal Teknolojiler tarafından geliştirilmiştir. TokenFlex uzman yazarları, işletme sahipleri, girişimciler, insan kaynakları yöneticileri ve her zaman yeniyi yakalamak isteyen bütün kurumsal liderler için uzmanlıklarını kullanarak en doğru ve en güncel bilgileri derler. Gıda sektörü, vergi mevzuatı, işletme yönetimi, insan kaynakları, finansal yönetim, pazarlama ve çevresel sürdürülebilirlik gibi geniş bir alanı kapsayan konularda güvenilir kaynak analizi yapar ve bu bilgileri sizler için kaleme alır.